Wie zijn wij?

In 2005 is in Den Haag PANASJ opgericht.
Het werd zo'n groot succes dat de trainingen inmiddels in meedere steden in Nederland en Buitenland gegeven worden.
Den Haag blijft de proeftuin van deze trainingen. 
Elke week ontwikkelen wij hier weer nieuwe lessen om kinderen van 3 tot 14 jaar tot unieke en creatieve hockeyers op te leiden.

Wie zijn Alexander en Pien? 

Alexander en Pien hebben in Januari 2017 Panasj Den haag overgenomen van Nienke (eigenaar Panasj Nederland). Er wordt inmiddels door meer dan 550 kinderen gehockeyed in Den Haag e.o.

Alexander is al 8 jaar een bekend gezicht bij Panasj Den Haag. Hij geeft 6 dagen in de week enthousiast training aan een groot gedeelte van de kinderen. Hockey en les geven zijn zijn twee grootste passies die bij Panasj optimaal gecombineerd kunnen worden. Alex haalt op hele natuurlijke en enthousiaste wijze graag het maximale uit het kind naar boven. 

Pien van Nes speelt momenteel hockey op hoofdklasseniveau bij hdm Dames 1 en is met het Nederlands zaalhockeyteam Europees- en Wereldkampioen geworden. Door eigenaar te worden van Panasj Den Haag heeft ze van haar hobby haar werk kunnen maken. En is ze maar al te blij dat ze haar hockeyervaring en passie kan delen met de kinderen van Panasj. 

Bij beiden staat plezier in de trainingen bovenaan en dit mogen jullie ook verwacht van al onze andere Panasjtrainers. De trainers van dit seizoen zijn weer allemaal pedagogische en hockeytechnische toppers opgeleidt volgens de inmiddels bekende Panasj-methode. 

Voor vragen kunt u altijd mailen met administratie@panasj.eu.
Wij hopen jullie dit seizoen in een van onze zalen te ontmoeten!
 
Panasj Den Haag
Tel: 06-83592025
Breitnerlaan 298
2596 HG Den Haag
administratie@panasj.eu
Terug naar boven