Panasj 3-5 jaar

Benoordenhout - Bezuidenhout - Scheveningen
Statenkwartier - Voorburg - Vroondaal

......3 EN 4 JAAR: SAMEN MET JE KIND PANASJEN

Bij PANASJ leren kinderen van 3 en 4 jaar samen met de ouders , onder begeleiding van een door PANASJ opgeleide trainer, hockeyen. Met veel kleurrijke materialen die speciaal voor kinderen zijn ontworpen  worden de wekelijkse lesjes van 45 minuten een moment om naar uit te kijken. De lessen zijn in een gymzaal bij voorkeur op fietsafstand van je huis. Deze hockeylessen worden door heel Nederland gegeven, allemaal volgens de PANASJ methode die zowel op de motorische, hockeytechnische en  cognitieve ontwikkeling van het jonge kind is gericht .

Techniek, motoriek en didactiek 

Panasj is meer dan alleen hockeyen. Buiten het grote plezier dat de kinderen hebben tijdens de wekelijkse lessen, stimuleren wij het bewegend leren. Daarom worden de didactische vormen zoals de eerste bouwstenen van rekenen en taal gecombineerd met nuttige en leuke motorische spelletjes of is dit verwerkt in de speelse hockeytechnieken. Dit alles gebeurt op vrolijke nederlandstalige muziek. Zo ontwikkelt het kind ook nog zijn passieve woordenschat. Zonder dat jij of je kind het beseft worden de hersenen flink aan het werk gezet. 

 

Een veilige leeromgeving

Jij bent het grootste voorbeeld voor je kind, zeker op deze leeftijd. Daarom doe jij als ouder (of verzorger) ook mee bij PANASJ. Omdat een kind zoveel van jou als ouder leert vragen wij jou altijd het goede voorbeeld te geven tijdens de lessen, dit doe je al door actief deel te nemen.  

In een veilig klimaat durft je kind zich te openen. Dit in combinatie met veel succes ervaringen zal je kindje het zelfvertrouwen geven om te groeien. Daarnaast is het leven geen race, ze gaan en moeten al zo snel alles zelfstandig doen en groot groeien, geniet daarom optimaal van deze momenten waarin je een band voor het leven opbouwt. 
Panasj Den Haag
Tel: 06-83592025
Breitnerlaan 298
2596 HG Den Haag
administratie@panasj.eu
Terug naar boven