Panasjminikamp 3,5 t/m 5 jaar

Terwijl je zelf rustig aan je ontbijt zit, komt je zoontje/dochtertje naar je toegerend met de vraag of je al klaar bent om te vertrekken. Vandaag start namelijk het Panasj Minikamp!

De sportkleren liggen klaar en je stapt op de fiets naar de velden van sportvereniging hdm of kz. In de verte hoor je al de vrolijke muziek van kinderen voor kinderen al uit de Panasj speakers komen.

Er komt dan ook een grote glimlach op het gezicht van je kind en hij/zij wordt al wat onrustiger. Mama, zijn we er al?

Je zet je fiets weg en loopt hand in hand langs de ballonnen, vlaggen en de slingers. Je meldt je aan en je kind rent er vandoor, naar zijn/haar vriendjes of die leuke trainer toe! Terwijl je zelf nog een bak koffie en een plak cake neemt babbel je wat met de andere ouders.

Daarna is het rust! Je hebt de tijd om zonder zorgen je boodschappen te doen, je mail bij te werken of lekker te wandelen in de natuur.

Om 12.30 uur kom je weer terug op het terrein om te zien dat jouw zoon/dochter de tijd van zijn/haar leven heeft gehad! Vermoeid, maar dolenthousiast stapt je kind weer op de fiets en gaan jullie samen naar huis.

Wat een top vakantie!

Minikamp Data

Panasj MiniMeikamp 2020

- 28 april t/m 30 april 2020 op hdm (gaat niet door)

Panasj MiniZomerkamp 2020

- 20 juli t/m 22 juli 2020 op hdm 
- 24 augustus t/m 26 augustus 2020 op kz 

Panasj Den Haag
Tel: 06-83592025
Breitnerlaan 298
2596 HG Den Haag
administratie@panasj.eu
Terug naar boven