NEXT LEVEL CAMPS 10 t/m 14 jaar

Speciaal voor kinderen van 10 t/m 14 jaar (D en C jeugd) die al aardig wat hockey ervaring hebben, graag een extra impuls willen én hun spelintelligentie, technische, fysieke en mentale skills verder willen vergroten. 

Kortom, het hele plaatje!

Panasj Next Level Camps wordt verzorgd door (ex) hoofdklasse spelers en -trainers die tevens geschoold zijn op de Panasj wijze les te geven. Dus áltijd- met een knipoog naar spelplezier!

Op hoog tempo de juiste keuzes maken en optimaal presteren met plezier (in flow) staat tijdens dit kamp centraal!

Bij het Next Level Camp ligt de focus meer op spelintelligentie en rendement van je hockey acties. Uiteraard is er veel aandacht voor het verdiepen van je hockey skills maar we gaan in dit kamp een stapje verder door vooral te coachen en te trainen in complexere wedstrijdvormen op hoe je je techniek optimaal gebruikt voor je team. Om optimaal te kunnen presteren in de praktijk is de juiste mentale houding onontbeerlijk. In het next level programma is dan ook extra aandacht voor het creëren van flow, optimaal presteren met plezier. Kortom,  learn to play the next level way!

KAMP EN CLINIC DATA

Panasj Meikamp 2020

- 29 april t/m 1 mei 2020 op kz (gaat niet door)


Panasj NEXT LEVEL Camp en Clinics 2020

- 24 augustus t/m 27 augustus 2020 op kz (camp)

JOIN THE NEXT LEVEL

Wil je meedoen aan ons next level kamp maar weet je niet of je wel voldoende ervaring hebt? Je hebt in principe minimaal 2 jaar hockey ervaring nodig om mee te kunnen doen aan de PANASJ next level camps. Heb je/heeft uw kind al een paar keer meegedaan aan andere(Panasj) kampen en/of twijfelen jullie? Neem gerust even contact met ons op via: administratie@panasj.eu
Panasj Den Haag
Tel: 06-83592025
Breitnerlaan 298
2596 HG Den Haag
administratie@panasj.eu
Terug naar boven